Jobbet

Djursjukvårdare: Alla här jobbar extra

Djursjukvårdare

Jobba med djur är en dröm för många, och detta kan ibland hålla nere lönen. Vi har intervjuat flera personner som jobbar på olika klinker för djur. Det finns en sak som är klar från alla intervjuer att de ofta får jobba övertimmar och det inte är alltid de får betalt för det. Det finns vissa företag som är rättvisa och andra som inte är det. Men det faktum att de hjälper djur är det som håller dem motiverade att göra sitt jobb.  Om du trotsdem är intresserad av att arbeta med djur kan du lära dig att bli veterinärassistent. Du kommer att lära dig grunderna i djurens anatomi och hur man hanterar olika djur. Jobbet är inte bra betalt men du kommer alltid riktigt nära djuren. För många är det värt mer än att få bra betalt. 

Föregående inläggNästa inlägg
Lite kort om mig: Jag har jobbat somrekryterare under 5 år. Under den tiden lärde jag mig otroligt mycket om vad som är viktigt när man söker jobb, vad man ska ha med i personligt brev, hur man designar ett bra cv och mycket mer. Nu delar jag med mig av informationen för att hjälpa andra att få sitt drömjobb.